Stomatološka ordinacija Trident

Estetska stomatologija

Lečenje i plombiranje zuba je osnovna delatnost svakog stomatologa. Imajući u vidu da je naše doba – doba estetike, tako i u stomatološkoj praksi postoje težnje da nadoknađivanje izgubljenog dela zuba mora maksimalno oponašati prirodu, pa čak nekad ići i korak ispred nje. Zahvaljujući napretku medicine i tehnologije, u prilici smo da vam ponudimo vrhunske materijale za lečenje i plombiranje zuba, iste materijale koji se koriste širom sveta, gde su usluge stomatologa značajno skuplje.

Bele plombe, kako ih zovemo, predstavljaju vrhunac stomatološke estetike, i stalno se njihov kvalitet i estetske sposobnosti unapređuju, pa smo sada u mogućnosti da koristimo plombe sa keramičkim punilom, odnosno česticama keramike koje dodatno unapređuju vrhunske performanse materijala. Takođe, lečenje kanala korena zuba dostiglo je svoje nove nivoe uz pomoć novih materijala i tehnika lečenja.

U našoj ordinaciji su vam dostupni svi najsavremeniji materijali, i najnovija svetska saznanja iz ovih oblasti.

Dijagnostika oboljenja zuba predstavlja neodvojivi deo bilo koje terapijske procedure, mesto odakle počinje svako lecenje. U našoj ordinaciji dostupan vam je rentgen senzor, ciljano snimanje zuba i dela kosti oko zuba, bez razvijanja i čuvanja zubnih snimaka u vašem novčaniku. Snimak zuba iz naše ordinacije dobićete direktno na vašu e-mail adresu, USB ključ ili vam može biti narezan na CD.